EMO-PANK IZ ATINE, NOVOG SADA I BEOGRADA U DŽEZ BARUSviđa ti se? Javi ostalima!

Atinski pank rok sastav King Medicine, novosadski heroji pop panka Shoplifters i beogradski The Phonerings pozivaju vas na emo-pank ugođaj koji će prirediti nastupom u klubu „Jazz Bar Centar" (Knez Mihailova 6, III sprat) u petak, 12. februara od 22 časa.

King Medicine će tom prilikom predstaviti pesme sa EP izdanja „Voyage" i „The Mind is Set". Dinos, Savas, Gre i Panos dolaze iz jugoistočne Atine i izvode melanholični amalgam pank i indi roka, uz nezaobilazan osvrt na nasleđe melodičnog hardkora. Beograd posećuju po prvi put, u okviru evropske turneje, a nastupiće i u Novom Sadu, Lazarevcu i Velikoj Plani.

Novosađani Shoplifters već nekoliko godina privlače pažnju ljubitelja pop-panka i koledž roka. Nedavno su objavili spot sa numeru „Smile" sa istoimenog EP-a, kojem su prethodili EP split ploča sa američkim White Flag, izdata u SAD i Nemačkoj i album „A Fresh Start". Ispovedna, topla i podsticajna lirika momaka iz Novog Sada sjajno se uklapa u njihove himnične hitove.

Beogradski sastav The Phonerings predstaviće pesme sa predstojećeg izdanja radnog naziva „Osam pesama", prvog albuma ovog benda, ponovo aktivnog nakon nekoliko godina pauze. Krajem prošle godine, novo izdanje su najavili singlom „Around".

Koncert organizuje „Zmrzlina Booking", a karte će moći da se kupe na ulazu po ceni od 250 dinara.

Više informacija o bendovima:
https://www.facebook.com/KingMedicineGR, https://kingmedicineband.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/shopliftersi, http://shoplifters.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/thephoneringsband, http://thephonerings.bandcamp.com/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku