Superhammer predstavio novi singl uradjen u novoj postavi



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novim singlom koji se zove "Nameless" Superhammer stavlja tačku na transformaciju benda, što uključuje trajno angažovanje Jadranke "Tzeetzah-chan" Stanić (Elsewhere Shine) na mestu vokala, kao i na mali zaokret u soundu, dok je od originalnih članova ostao samo Igor Jimmy Stanić, koji se prvi put sa ovim singlom predstavlja  kao gitarista benda. "Nameless" je sniman u Kragujevcu pod  producentskom palicom Ivana Ilića Ćilija, koji ujedno potpisuje miks i mastering, a uloga session bubnjara pripala je Vojinu Ratkoviću (Deadly Mosh, Carnival Of Flesh). Ovo je prvi od ukupno tri singla koji će biti objavljeni u narednom periodu, pre nego što sredinom tekuće godine Superhammer ponovo udje u studio i započne snimanje novog, svog drugog full-lenght albuma.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku