Bluz Invazija se širi gradom



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Bluz Invazija se širi gradom.. Kuglaš i Voxel Multimedia Studio vas pozivaju na jednu od najboljih bluz-rok večeri u gradu: Šesti po redu, "Electric Blues Night" vas čeka u klubu Kuglaš! 26. Marta, Subota, 22 časa, dve grupe koje su sagradile svoj zvuk na bluzu i srodnim žanrovima:


Bluz Mašina - bluz rock power trio, koji pravi sjajne nastupe od 2013 godine. Uskoro se očekuje njihov autorski bluz-rok album, sa pesmama na srpskom jeziku.
https://www.facebook.com/thebluesmachineband

Jimi Triple B's 666 Blues Band - neprevaziđeni outlaw blues/country trio, sa iskusnim muzičarima koji iza sebe imaju već 3 izdata albuma, i trenutno promovišu novi singl.
https://www.facebook.com/j3bs666bluesband

Karte se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 200 dinara na šanku kluba. Za sve informacije i rezervacije, možete pozvati telefon: 3240-324. Na dan koncerta, cena na ulazu je 300 dinara.


Facebook Event Link: https://www.facebook.com/events/645586378914188/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku