NOVI ALBUM HORNSMAN COYOTE & SOULCRAFT – ''SAFE PLANET''Sviđa ti se? Javi ostalima!

Hornsman Coyote & Soulcraft imaju novialbum ''Safe Planet'', objavljen kao zajedničko izdanje beogradske nezavisne izdavačke kuće Ammonite Records i zagrebačke nezavisne etikete PDV. Hornsman Coyote & Soulcraft su jedan od najboljih roots reggae bendova u region koji svoju autentičnost baziraju na duvačkim linijama trombona.

 

Frontmen Nemanja Kojić alias Hornsman Coyote je na našim prostorima poznat kao gitarista I vocal grupe Eyesburn, dok je nasvetskoj reggae sceni ostavio trag kao aranžer duvačkih sekcija na poslednjem albumu reggae velikana Lee Scratch Perryja i saradnik važnih reggae autora kao što su Max Romeo, Jah Mason il iLutan Fyah.

 

„Safe Planet" je kolekcija od deset zadivljujućih reggae gruvova koji istovremeno pokazuju saobraznost sa najboljim ostvarenjima roots reggae tradicije i unose veoma sveže i zanimljive producentske i izvođačke inovacije koje će ovo izdanje učiniti zanimljivim i važnim najprobirljivijim ljubiteljima reggae muzike na planeti.

 

Pesma 'Rise' je sledeći singl koji promoviše "Safe Planet", a u toku je rad naspotu u režiji Marine Uzelac koji će biti premijerno prikazan u aprilu.

 

Hornsman Coyote & Soulcraft planiraju festivalsku turneju u Nemačkoj, Holandiji i Madjarskoj, a očekuju se i nastupi u regionu. Datumi će biti naknadno objavljeni.

Album je dostupanna 12-inčnom vinilu, CD-u i u digitalnom izdanju zajedničkim izdavačkim poduhvatom beogradske izdavačke kuće Ammonite Records Iizagrebačke etikete PDV od 21.03.2016.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.