NOVI ALBUM HORNSMAN COYOTE & SOULCRAFT – ''SAFE PLANET''



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Hornsman Coyote & Soulcraft imaju novialbum ''Safe Planet'', objavljen kao zajedničko izdanje beogradske nezavisne izdavačke kuće Ammonite Records i zagrebačke nezavisne etikete PDV. Hornsman Coyote & Soulcraft su jedan od najboljih roots reggae bendova u region koji svoju autentičnost baziraju na duvačkim linijama trombona.

 

Frontmen Nemanja Kojić alias Hornsman Coyote je na našim prostorima poznat kao gitarista I vocal grupe Eyesburn, dok je nasvetskoj reggae sceni ostavio trag kao aranžer duvačkih sekcija na poslednjem albumu reggae velikana Lee Scratch Perryja i saradnik važnih reggae autora kao što su Max Romeo, Jah Mason il iLutan Fyah.

 

„Safe Planet" je kolekcija od deset zadivljujućih reggae gruvova koji istovremeno pokazuju saobraznost sa najboljim ostvarenjima roots reggae tradicije i unose veoma sveže i zanimljive producentske i izvođačke inovacije koje će ovo izdanje učiniti zanimljivim i važnim najprobirljivijim ljubiteljima reggae muzike na planeti.

 

Pesma 'Rise' je sledeći singl koji promoviše "Safe Planet", a u toku je rad naspotu u režiji Marine Uzelac koji će biti premijerno prikazan u aprilu.

 

Hornsman Coyote & Soulcraft planiraju festivalsku turneju u Nemačkoj, Holandiji i Madjarskoj, a očekuju se i nastupi u regionu. Datumi će biti naknadno objavljeni.

Album je dostupanna 12-inčnom vinilu, CD-u i u digitalnom izdanju zajedničkim izdavačkim poduhvatom beogradske izdavačke kuće Ammonite Records Iizagrebačke etikete PDV od 21.03.2016.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku