Poklon karte za "Radio&Julija"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ljubitelji baleta, ali i rock muzike, imaju jedinstvenu priliku da kupovinom jedne ulaznice po ceni od 1.500 dinara dobiju i jednu ulaznicu gratis za baletski rock spektakl "Radio&Julija", koji će biti održan 19. aprila u Sava Centru.
Pravo na poklon ima prvih sto zainteresovanih, koji treba da sa oficijelne Facebook strane događaja preuzmu sliku koju će postaviti kao svoj Facebook cover, kao i da podele aktuelni video spot. Potom će, prvih sto koji u utorak 29. marta od 10.00 do 20.00h dođu na biletarnicu Sava Centra (Milentija Popovića 9), kupovinom jedne karte drugu dobiti gratis.
"Radio&Julija" je jedinstveno delo koreografa Edwarda Cluga, koje na nesvakidašnji način spaja balet i rock muziku. To je baletska predstava inspirisana Šekspirovim najpoznatijim delom, a uz muzičku podlogu pesama popularnog britanskog benda Radiohead. Ulogu Romea tumači najpoznatiji baletan svetske baletske scene Denis Matvienko, a Juliju mlada balerina Olga Tymoshiva. U drugom činu posetioci će imati priliku da uživaju u još jednom delu Edwarda Cluga, savremenom baletu "Quatro".
 Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.