Justin’s Johnson i Garage in July u Osijeku



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Proljeće nam je već stiglo, a Door Deal zapravo želi ljeto. Stoga smo odlučili u goste dovesti ljeto u skabilly obliku. Ovaj put u goste Vam dolaze momci iz Splita, Justin's Johnson.

Justin's Johnson je skabilly bend iz Splita, osnovan 2001. godine kao produkt suradnje dva mlada muzičara i prijatelja, vokala, gitarista i autora pjesama, Mira Alača i bubnjara Gorana Brzulje. Preostali članovi Justinsa pojavili su se tijekom godina, redovito i mijenjali, a današnju postavu još čine: Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban i najnovije osvježenje, bubnjar iz Perugie, Cyro Gastone. Preko 200 održanih koncerata do sada odveli su bend i van granica države. Bilježe i zapažene nastupe na brojnim festivalima, među kojima se nalazi i Exit. 

2013. godine bend izdaje svoj prvi studijski album "Na krivom mjestu u pravo vrijeme" koji je pobrao jako dobre kritike. Justinsi iza sebe imaju i vrlo uspješnu live turneju na kojoj su promovirali snimljeni materijal, kao i pjesme na engleskom sa svog prvog demo albuma. 2014. godine bend potpisuje ugovor s Croatia Records diskografskom kućom.

U znaku domaće podrške nastupit će Garage in July.

Garage in July su visokooktanski Swamp 'n' Roll sastav nastao u jesen 2009. pod utjecajem The Stoogesa, Velvet Undergrounda, The Rolling Stonesa, The Sonicsa te starog Delta i Chicago Bluesa. Želja im je stvarati i prašiti rock 'n' roll dok god su živi te dalje prenositi izvorni duh i naslijeđe Delte. Sviraju direktno i iskreno, iz jaja i iz srca. Četvero ih je: Leo Fekete (bubanj), Igor Hanžek (bas gitara), Marko Bagarić (solo i ritam gitara) i Bojan Đurđević (vokal, ritam gitara, usna harmonika). Dosad su objavili EP "Samo Ljubav i Rock 'n' Roll", "Live at "RIBA" za Slušaj Najglasnije! Zdenka Franjića te LP "7" i "Imaš li strasti?!" za Dirty Mojo Records. 

Nastupali su na velikom broju festivala diljem regije među kojima se ističu Jelen Demo Fest (Banja Luka), Kupres Play (Kupres), Kaleidoskop Festival (Tuzla), Underground Festival (Maribor), Prvomajski Inkubator (Krk) i Festival Omladina (Subotica). 

U listopadu 2015. bend je bio na maloj turneji po Londonu gdje je snimio materijal za spot za zadnji singl s albuma Imaš li strasti?!, za pjesmu „Velika duša". 
U veljači ove godine bend je snimio duet s Damirom Trkuljom Šiljom, pjevačem i gitaristom benda Gatuzo. Radi se o pjesmi „Buntovnik ljubavi" koja je najavni singl za novi studijski album. Pjesmu se može poslušati na Cenerovoj top listi Radija 101 i preuzeti na singlovi.crorec.hr Bend će za „Buntovnika" uskoro izbaciti i spot kojeg će režirati prijatelj benda Igor Ilić (fontman Orvel-a).

Deveti Door Deal održat će se u u osječkom klubu EXIT, 9.travnja 2016. godine.  Cijena ulaza je več dobro poznata, 20 Kn.

FB Event: https://www.facebook.com/events/904011156364931/?active_tab=posts




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku