NEKRST fanzin - blasfemično zadovoljstvo u malom pakovanjuSviđa ti se? Javi ostalima!

NEKRST fanzin - blasfemično zadovoljstvo u malom pakovanju


Odmah u meso: NEKRST je sveži fanzin o metal muzici, sa naglaskom na death-, prog- podžanrove, iako je situacija na metal sceni takva da se konstantno menja, razvija u neslućenim pravcima. Redakcija je sastavljena od  dvojice entuzijasta:  mladog recenzenta i aktivnog fanzinaša, a zajednička konstanta je uživanje u slušanju metala, podrazumeva se.
Ime je odabrano sasvim slučajno, kao vrlo efektivno za jedan fanzin koji se bavi metalom.

Prvi broj donosi 10 ultra-kratkih, ali dovitljivih recenzija kao opštih preporuka za slušanje, uvek aktuelnih izdanja koja ne dobijaju svoje zasluženo mesto, jer pripadaju dubokom underground-u. Pored američkih, australijskih, pa čak i islandskih metal-snaga, tu se našao i jedan domaći projekat koji, sudeći po oceni drugih recenzenata, sasvim zasluženo može poneti titulu najboljeg metal izdanja u Srbiji. Da vam ne bih kvario uživanje, listajte prvi broj i pronađite nekog novog favorita, jer će uskoro doći na red i naredni brojevi.

Prvi broj možete skinuti na sledećem linku: http://www.mediafire.com/download/j8w9cg7ogct9o29/NEKRST+%231+-+elektronska+verzija.pdf#1+-+elektronska+verzija.pdf

Facebook stranica: www.facebook.com/nekrstfanzin
Instagram: /nekrst_fanzine

Desya Lovorov, tehnički urednik
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.