NOVA MUZIČKA EMISIJA NA STUDIJU B



Sviđa ti se? Javi ostalima!

„BINTA SOUND POZIVA" NA INTIMNI KONCERT VASIL HADŽIMANOV BENDA

 

Mini-koncertnom promocijom novog albuma „Alive" Vasil Hadžimanov Benda počeće serija koncerata u studiju „Binta Sound", koji će se održavati svake nedelje, sa idejom da okupe kvalitetne domaće i strane autorske sastave, a snimci ovih intimnih svirki biće pretočeni u emisiju koja će se emitovati svakog ponedeljka u večernjem terminu na televiziji Studio B.

 

Emisija će se bazirati na predstavljanju muzičara kroz intimne koncerte u studiju, uz prisustvo ograničenog broja publike – do 30 ljudi, i počinje sa emitovanjem u ponedeljak 11. aprila u 22:35 na televiziji Studio B.

 

Ovaj format u kome je u prvi plan stavljeno muzičko izvođenje, ima za cilj da podstakne i podrži prevashodno autorsku muziku u zemlji i regionu, i predstavi autentične autore koji se kreću u opsegu od world music-a, džeza, fanka, regea, afro i latino pravca, kao i sličnih muzičkih žanrova. Pored autora sa ovih prostora, emisiju će povremeno obojiti i gostovanja muzičara svetske reputacije.

 

Ovakvim konceptom intimnih koncerta gde se publika nalazi tik uz one koji nastupaju, i gde se muzičari osećaju opušteno kao da su na probi, imajući pritom istovremeno neposredan kontakt sa slušaocima, stvara se poseban doživljaj koji dopušta da se muzika iskusi na neposredniji način.

 

Posle Vasil Hadžimanov Benda uslediće nastupi: „Hornsman Coyote & Soulcraft", „Papa Nick & Institute", „Igor Vince & His Drum, Brass And Keys", „Salsa y Punto", i mnogih drugih.

 

Premijerno emitovanje emisije „Binta Sound poziva" je svakog ponedeljka od 22:35, dok je za reprizni termin predviđena nedelja u 22:35. Audio i video produkciju emisije realizuje studio „Binta Sound" u saradnji sa „Ammonite" produkcijom.

 

Autor i urednik emisije je Igor Vince, instrumentalista, vokalista i kompozitor, čija je dosadašnja karijera obeležena saradnjama sa velikanima svetske muzičke scene, kao što su: Femi Kuti, Keziah Jones, Cheick Tidiane Seck, Dean Bowman, Cheikh Lo i drugi. Igor je 2015. godine objavio svoj prvi album „Let's Do It".




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku