PLUTONIA OBJAVILA NOVU PESMU "SANJAM"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Poznati beogradski rock bend Plutonia sinoć je u prepunom klubu "Showroom" predstavio spot za novu autorsku numeru "Sanjam".

Promociju su otvorili Jadranka Janković, doajen rock novinarstva, Milan Đurđević, lider benda Neverne Bebe i Marijana Rajić, književnica. Promociji su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz sveta muzike i umetnosti, kolege muzičari iz bendova Neverne Bebe, Kraljevski Apartman, Point Blank, Atlantida, kao i popularni glumci Vesna Čipčić i omiljeni beogradski Splićanin Aljoša Vučković.

Pre emitovanja spota, publici su se obratili frontmen benda "Plutonia" Zlatko Bokun, Jadranka Janković, Marijana Rajić i Milan Đurđević. Jadranka Janković je bila impresionirana spotom. "Uspeli su da naprave zvuk koji predstavlja Plutoniu u pravom svetlu. Oduševljena sam ženskim vokalom koji iznosi čitavu snagu Plutonie na pravi način."  Klavijaturista Nevernih Beba, skromno je prokomentarisao svoj doprinos razvoju Plutonie. "Ja sam bio samo katalizator između ideje i realizacije ovih ljudi punih entuzijazma za rokenrol i uvek ću ih sa zadovoljstvom podržati" rekao je Đurđević,  a zatim se na klavijaturama pridružio Plutoniji i svojom energijom upotpunio premijerno izvođenje nove pesme.

Lider i gitarista benda Zlatko Bokun, inače poznati beogradski abdominalni i laparoskopski hirurg, objasnio je svoj doživaljaj nove pesme i spota. „Ovo je za mene ostvarenje sna, budući da sam rođen u Splitu, pesmu i spot doživljavam sa posebnom emocijom, spajajući dva sveta u kojima sam odrastao."

Produkciju pesme „Sanjam" radio je Milan Đurđević.

Rokerska balada, modernog izraza i čvrstog tempa za koju je je video spot snimljen na relaciji Split - Beograd, na nesvakidašnji način povezuje ova dva, geografski udaljena ali po mentalitetu veoma slična grada.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku