Portron Portron Lopez & Marceau (Francuska) na turneji od 7 do 16.aprila



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kpa Repeta u saradnji sa tajnom organizacijom "Dobri Ljudi Balkana" po uigranom receptu saradnje sa francuskim undergroundom te taktikom "Svake godine turneja za francuski bend", dovodi abnormalno dobar bend koji se odaziva na ime Portron Portron Lopez a koji dolaze iz Courcelles-La-Foret, gradića sa čak 412 stanovnika, kako wikipedia kaže. Kao zagrijava za svaki koncert nastupiće gitarista pomenutog benda MARCEAU. 

Bend „Portron Portron Lopez" su osnovali 2011 godine braća Marceau i Valentin zajedno sa njihovim najboljim prijatelom Lukasom. Prva njihova autorska pjesma je nastala slučajno na probi te se pojavila na njihovom prvom cd-u. Do današnjeg dana, njihova muzika je ostala dobro izbalansiran miks garažnog roka, psihodeličnog transa te afro karipskih ritmova. Pod uticajem AC/DC za njihove eksplozivne žive nastupe te pod uticajem Captain Beefheart-a za „ugrudvane" gitarske melodije, bend svira svaki koncert kao da im je zadnji, završavaju koncerte na koljenima, iznojeni.

Izgled Turneje:

7.april, Gala Hala, Ljubljana

8.april, Lobi bar, Svilajnac

9.april, Maze, Sofija

10.april, uživo na Radio 103, Skopje

11.april, Kula, Skopje

12.april, Matrijaršija, Beograd

13.april, Irish Pub Dr.Watson, Smederevska Palanka

14.april, POMOĆ/HILFE GUR GUR

15.april, Rdeči Baron, Murska Sobota

16.april, MKC, Črnomelj




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku