Stvor obnarodovao album prvenac



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Beogradski groove metal bend Stvor upravo je objavio svoj self title debi album, na kompakt disku kao i na svim digitalnim platformama, za najstariju srpsku nezavisnu izdavačku kuću Take It Or Leave It Records.

Izdanje propraćeno, kao epitaf, prigodnim stihovima „... apstrakcija na kratko laže, realnost opet ubija me..." nosi na sebi sedam premijernih pesama, koje stvaraju i kompletnu priču ovog prvog diskografskog pojavljivanja grupe. Tu su i dve bonus teme „Biser" i „Kurac" koje su, kao singlovi, već odranije poznate publici.


Za produkciju albuma zaslužan je Miloš Mihajlović, a čitav materijal snimljen je u Studiju „Blaze".

Muzika koju Stvor svira je teško okarakterisati jednim definitivnim pravcem jer to članovi benda nisu želeli ni u samom startu. Osnova je metal i sve ostalo što dođe kao ideja je dozvoljeno i poželjno. Tekstovi su na srpskom i uglavnom se bave ličnim dramama i različitim oblicima deformacije samog društva i okruženja.


Audio linkovi albuma „Stvor":

itunes - https://itunes.apple.com/album/crno-belo/id1105092569?i=1105092736&ign-mpt=uo%3D5

Amazon - https://www.amazon.com/gp/product/B01EOGY4HU?ie=UTF8&keywords=music%3A+stvor&qid=1461401262&ref_=sr_1_1&sr=8-1

play.google –

https://play.google.com/store/music/album/Stvor_Stvor?id=Bvglon3mdbbiyjwwmymcqc7zhau&hl=en





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku