Sve boje žestokog stonera: Rikošet, Larska i Potop u Kruševcu – 16. 04. 2016Sviđa ti se? Javi ostalima!

Klub Zamajac u Kruševcu ugostiće u subotu, 16. 04. 2016. Rikošet i Potop iz Beograda, kao i bend Larska iz Kragujevca. Ono što je zajedničko svim ovim bendovima u žanrovskom smislu jeste tvrdi stoner koji služi kao podloga za poigravanje u neslućenim pravcima sa brojnim vidovima alternativne muzike.

Rikošet -  Njihova muzika je balansiranje između meditativnog, pshodeličnog stonera i žestokog hard rock-a. Progresivno u svakom smislu.

https://www.youtube.com/watch?v=13LckIrCCQs

Potop -  Stoner obučen u  garažni rock, dosta energičan. Karakteriše ih sirovo sviranje i grunge-erski vokal.

https://www.youtube.com/watch?v=xC7iDOKd6R0

Larska – Prave reči za opis bile bi: alternativno i eksperimentalno. Muzika u kojoj se puno prepoznaju emocije – melanholija izražena kroz stoner, bes i nemoć kroz grunge. Najbolja muzika za prepustiti se u utonuti u zvuk.

https://www.youtube.com/watch?v=-OVg6s0alz4

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku