JEZERock festival 3. i 4. Jun u Doboju



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Muzički festival JEZERock će se 3. i 4. juna prvi put održati u Doboju, a učesnici će nastupiti na dvije bine smještene u okviru odmarališta Goransko jezero. Sve ukazuje na to da se festivalska vrelina u BiH nastavlja se i ove godine - rezervišite ulaznice, strpajte šator i spremite za uživanje u prirodi, i to uz rokenrol.

 

Najavljen je nastup 14 izvođača, većinom regionalno poznatih imena, kao i  bendova sa lokalne muzičke scene. Za petak je potvrđen nastup benda Brkovi, te grupa SKROZ, Dick is Dead, Haris Abdagić & BalkanEros i Magaza Jam Trio. Na DJ bini čekaju nas DJ Feđa Knajdl i DJ Word. U subotu će zasvirati Atheist Rap i  SOPOT kao najveće zvijezde tog dana. Iste večeri, slušaćemo bendove Ispad, Dilan Dog, Wheady Mile. Omanian i Kawiar Mangueira će nastupiti na DJ bini.

 

Organizatori smatraju da će prvo izdanje festivala biti specijalno upravo zbog ambijenta u kojem se održava. Jer osim muzičkog dijela, na dobru atmosferu će uticati i kampovanje i  kupanje na Goranskom jezeru, smještenom u borovoj šumi, 7 km od centra grada u podnožju planine Ozren. Kompleks, osim jezera, sadrži i rječicu, šetalište, te uređena mjesta za kampovanje.

 

Ulaznice možete naći u pretprodaji do 27. Maja po cijeni 20 KM jednodnevna, 35 KM dvodnevna ulaznica, uz koju dobijate i besplatno kamp mjesto. JEZERock festival organizuju OK! Centar i inicijativa Magaza Music, uz podršku RTV Doboj, Grada Doboja i Jelen Piva.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku