JEZERock festival 3. i 4. Jun u DobojuSviđa ti se? Javi ostalima!

Muzički festival JEZERock će se 3. i 4. juna prvi put održati u Doboju, a učesnici će nastupiti na dvije bine smještene u okviru odmarališta Goransko jezero. Sve ukazuje na to da se festivalska vrelina u BiH nastavlja se i ove godine - rezervišite ulaznice, strpajte šator i spremite za uživanje u prirodi, i to uz rokenrol.

 

Najavljen je nastup 14 izvođača, većinom regionalno poznatih imena, kao i  bendova sa lokalne muzičke scene. Za petak je potvrđen nastup benda Brkovi, te grupa SKROZ, Dick is Dead, Haris Abdagić & BalkanEros i Magaza Jam Trio. Na DJ bini čekaju nas DJ Feđa Knajdl i DJ Word. U subotu će zasvirati Atheist Rap i  SOPOT kao najveće zvijezde tog dana. Iste večeri, slušaćemo bendove Ispad, Dilan Dog, Wheady Mile. Omanian i Kawiar Mangueira će nastupiti na DJ bini.

 

Organizatori smatraju da će prvo izdanje festivala biti specijalno upravo zbog ambijenta u kojem se održava. Jer osim muzičkog dijela, na dobru atmosferu će uticati i kampovanje i  kupanje na Goranskom jezeru, smještenom u borovoj šumi, 7 km od centra grada u podnožju planine Ozren. Kompleks, osim jezera, sadrži i rječicu, šetalište, te uređena mjesta za kampovanje.

 

Ulaznice možete naći u pretprodaji do 27. Maja po cijeni 20 KM jednodnevna, 35 KM dvodnevna ulaznica, uz koju dobijate i besplatno kamp mjesto. JEZERock festival organizuju OK! Centar i inicijativa Magaza Music, uz podršku RTV Doboj, Grada Doboja i Jelen Piva.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.