Mitesers i Tri kapljice u Bečeju



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon pet godina pauze i povratničke svirke na novosadskom Winter Punk Fest-u, u Februaru ove godine, novosadske legende MITESERS nastavljaju sa konertnim aktivnostima. Oni će premijerno nastupiti u Bečeju, u Pozorišnom klubu 28. maja. Uz njih će te večeri nastupiti TRI KAPLJICE, punk rock bend koji čine tri devojke. Pretprodaja ulaznica počinje simbolično na dan kad je fašizam zvanično kapitulirao, u ponedeljak, 9. maja, i to u Bečeju u Pozorišnom klubu i u Novom Sadu u restoranu Ananda (Petra Drapšina 51). Pretprodajna cena će biti 200 dinara, dok će karte na ulazu koštati 300 dinara, broj ulaznica je ograničen. Mitesers postoje od 1991. godine i od tada do danas, uz duže prekide u radu, prošli su faze od najvećih nada do veterana novosadske hc/punk scene. Kultni status kod lokalne publike stekli su već svojim prvim demo snimcima, a 2007. su konačno snimili i svoje prvo studijsko i zvanično izdanje "Na rubu propasti", koji mnogi smatraju remek-delom. Od povratka na scenu pre tri meseca sviraju u postavi u kojoj je i snimljen pomenuti album: Džidža, Dulles, Kara, Radule i Ćato. Tri kapljice nisu mlad, a nisu ni star bend, imali su različite postave, ali su se opet skupile i ustalile u postavi: Saška, Mina i Vesna. Stvaraju u Novom Sadu dobar zvuk, koji polako, ali sigurno ulazi u uvo i osvaja, te sa svojim šarmom postaju omiljene i tražene. Prvi put će nastupiti u Bečeju nakon osam godina i od ponovnog okupljanja. https://www.facebook.com/events/610715099076427/

Preporučujemo ljubiteljima slikarstva da posete izložbu Danijela Babića u Gradskom pozorištu u Bečeju, u galeriji Krug. Otvaranje je najavljeno za 25. maj od 20 časova.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku