Počinju polufinala Belgrade demo festa 2016



Sviđa ti se? Javi ostalima!

17. 18 i 19 maja u klubu Sioux Rock.održaće se tri polufinalne večeri četvrtog po redu Belgrade Demo Festa na kojem će uzeti učešće 21 bend iz Beograda i cele Srbije.
Bendovi su podeljeni u tri žanrovski slične grupe tako da će i publika i sami muzičari moći da vide kako zvuće i sviraju bendovi sličnih pristupa muzici.

utorak 17. maj: Alternative & more
Demian (Beograd), Eastock (Užice-Višegrad), Lates (Beograd), Ledge (Beograd), Nesvesno stresno (Novi Sad), Njuškači jabuka (Beograd). Vir (Beograd)

sreda 18. maj metal & more
Act of Hybris (Pančevo), Counterfate (Pančevo), Dawn of creation (Vranje), Good Ol bastards,.  (Knjaževac). Playdown (Aranđelovac), The Bronsons (Bajmok), Wheesplash (Zrenjanin)

četvrtak 19. maj Rock & more
Badhead (Beograd), Irvas (Zemun), Jam Display (Sombor), Mladi Džek (Pančevo-Beograd). Sprž (Šabac). RIF (Beograd), Zbedem (Čačak)

Svako veče po dva benda ući će direktno u finale na osnovu glasova publike i stručnog žirija na čijem čelu je Branimir Lokner doajen rok kritike i žiriranja. Po tri benda iz svake grupe će ostati u baražu  i nekoliko njih će uzeti učešće u velikom finalu zakazanom za 5. jun u bašti KST-a.

Kao gosti i podrška bendovima u sredu će nastupiti Phobos pobednik BDFL 2015 koji ovih dana promoviše prvi spot, a u četvrtak Revolt X koji su prošle godine bili prvi po novonarskom žiriju i koji promovišu album prvenac.

Ulaz u klub svako veče je od 21h a cena ulaznoce uz koju se dobija glasački listić je 200 din. Klub Sioux Rock se nalazi u Skadarskoj 40a. Više informacija na www.facebook.com/bgdemofestlive.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku