Prvi album Jorgovana – Pusteni s'lancaSviđa ti se? Javi ostalima!

      Boemski punk bend Jorgovani nakon dva EP-a, objavio je svoj prvi album pod nazivom „ Pušteni s' lanca" na kome se nalazi 12 pesama. Kompletan album može se besplatno preuzeti sa linka – http://www.mediafire.com/download/gbv88vx1fowx3f7/Jorgovani+-+2016+Pu%C5%A1teni+s%27lanca.rar ili besplatno preslušati putem Youtube-a: https://www.youtube.com/watch?v=H2YAEP5eweI&list=PLDhFmY8ape61gyk-pdAzWsO1wdz3NVYwI.

        Grupa će zvanično promovisati svoj album 21. maja u beogradskom Domu Omladine. Uz njih će tom prilikom kao podrška nastupiti sastavi Šaht i Drink Or Die. Karte po ceni od 300 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a. Na dan koncerta ulaznice će stajati 400 dinara. 

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku