ROKANJE OVOG LETA NA KALEMEGDANUSviđa ti se? Javi ostalima!

Volite da skačete uz super muziku i dižete prašinu uz zvuk Vašeg omiljenog benda? Nedostajao vam je zvuk koji će Vas naterati da zaboravite sve brige? Ovog leta imaćete priliku za to na Rokanje festivalu koji će se po prvi put održati 26. i 27. avgusta na terenima KK Partizana. 

GOBLINI, BAD COPY, ARTAN LILI, IRIE FM, LOLLOBRIGIDA, STEREO BANANA I STRUKA&LUD  je ekipa  koja će rokati ovog leta na najboljoj lokaciji u gradu. ROKANJE festival ima za cilj da okupi više live bendova različitih muzičkih žanrova kao što su punk rock, reggae, electro pop, alternative rock i rap.

Za više informacija o festivalu pratite: https://www.facebook.com/events/564623570352653/ 

U okviru kampanje festivala održavaće se i promo svirke u novootvorenom pabu #Rokanje (Cetinjska 15a) na kojima ćete moći da osvojite karte za ovaj događaj. Svi koji dođu na vikend otvaranja 13-15. maja imaće priliku da dobiju ulaznice za festival.
Za više informacija o vikendu otvaranja:
https://www.facebook.com/events/1000888079967062/ 
U pabu će Vam se predstavljati izvođači koji će izrokati Beogradsku tvrđavu  ovog leta. Festival planira da kroz konkurse i takmičenja aktivira mlade i neafirmisane bendove koji će imati priliku da zasviraju na istom stejdžu zajedno sa ovim dobro poznatim imenima.

 Ako ste  ljubitelj elektronske muzike i dobrih svirki Rokanje Vas vodi na inovativno party putovanje kod grofa Drakule u Transilvaniju za Noć Veštica na kom će nastupati ARTAN LILI, STEREO BANANA, AERO, ROXA, CALAVERA & MANYA I TEO TRUNK.  

Za više informacija pratite stranicu:
 https://www.facebook.com/festivalrockanje/?fref=ts
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.