STREETRIFFS FEST – ZAGREB EDITIONSviđa ti se? Javi ostalima!

    Streetriffs Fest nastao je sa ciljem promovisanja „uličnog" punk, hardcore i ska zvuka. Njegova prva dva izdanja održana 2014. i 2015. pokazala su da je takav potez bio opravdan. Na festivalu je do sada nastupio veliki broj značajnih punk bendova kao sto su: Birtija, Šaht, PogonBGD, Sank?!, Žuta Minuta, Jorgovani, Punkreas, Grupna Terapija, Loši Deca, Muzika Poludelih i mnogi drugi.

      Kako bi ostavrili svoje namere organizatori festivala nastoje da isti promovišu u čitavom regionu. Kao rezultat tih aktivnosti 11.06.2016. održaće se zagrebačko izdanje festivala u klubu Grey Room. Tom prilikom nastupiće beogradski bendovi Žuta Minuta i Jorgovani,  te zagrebački sastavi Ciroza Jetre, Oi! Front i Gajba. Zagrebačko izdanje festivala ujedno je i najava za treći po redu beogradski Streetriffs Fest koji nas očekuje na jesen ove godine.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku