Ukrajinski bend Jinjer @ Black Stage



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Premijerno u Srbiji ukajinski metal sastav "Jinjer" nastupiće u niškom klubu Black Stage 25. maja zajedno sa bendom "Marica koji su pre nekoliko dana objavili novi singl i spot za pesmu "Maybe Human Is Divine".

Bend "Jinjer" postoji od 2009. godine i iza sebe imaju dva izdanja "Cloud Factory" i "Inhale, Don't Breathe", dok jr treće izdanje ove grupe trebalo da ugleda svetlost dana prošle jeseni ali je izlazak istog morao da se odloži zbog singla pod nazivom "Sit Stay Roll Over" koji je u samo nekoliko dana na Youtube-u prešao cifru od 100.000 pregleda, pa je tako bend dobio ponudu od sada već svetski poznatog izdavača "Napalm Records" i rešio da snimi sve ponovo.
Do sada su pored Ukrajine nastupali i u Rusiji, Grčkoj, Švajcarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Italiji, Nemačkoj, Bugarskoj što na turnejama, što na festivalima, a na nekim od tih koncerata delili binu sa bendovima kao što su "At The Gates", "Kreator", "Dog Eat Dog", "Ektomorf".

Cena karte je 500rsd, koncert će početi u 21:00 





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku