Nervosa, Nemesis, War Head, Wolfs Hunger i Jenner juna u Beogradu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Route 011 sa ponosom predstavlja thrash metal atrakciju iz Brazila - NERVOSA. Ovaj brazilski sastav čine tri devojke koje su za kratko vreme privukle ogromnu pažnju svetske metal javnosti svojim brutalnim thrash metal zvukom. Devojke će u okviru evropske turneje kojom promovišu drugi album "Agony" prvi put posetiti Srbiju, pa će ovo biti odlična prilika da se metal fanovi uvere zbog čega je ovo jedan od traženijih metal bendova današnjice. Da stvar bude dodatno zanimljiva, ovaj koncert će se održati na brodu Les enfantes terribles - Grozna deca. Kao podrška nastupiće novosadski thrash/black metal sastav Wolf's hunger, zatim hrvatski death metal sastav War-head, kao i još dva benda sastavljena isključivo od člananica lepšeg pola: Jenner i Nemeses.

Četvrtak 23. jun 2016. godine, od 20 časova

Brod Les enfants terribles – Grozna Deca (Bulevar Vojvode Bojovica 5, na keju 25. maj)

Cena karte: 700 dinara

Pretprodajno mesto: DD Tickets



NERVOSA (thrash metal - Brazil)

WAR-HEAD (thrash/death metal - Hrvatska)

OTHER EYES WISE (alternative/groove metal - Engleska)

JENNER (old school thrash/speed metal - Srbija)

NEMESIS (melodic death metal - Srbija)


NERVOSA je all female thrash metal sastav čija popularnost iz dana u dan sve više raste. Bend je oformljen u Sao Paolu(Brazil) 2010.godine. Dve godine nakon osnivanja, grupa objavljuje demo i snimaju spot za numeru "Masked Betrayer". Pomenutim spotom, bend dobija ogromnu pažnju svetske metal javnosti i ugovor sa jednim od najvećih metal izdavača - Napalm records. Debi album "Victim of yourself" objavljen je 2014.godine i dobija veoma dobre ocene u svetski poznatim metal magazinima Terrorizer, Rock Hard, Metal hammer itd. Nakon toga, Nervosa kreće na turneju po Latniskoj Americi a zatim i po Evropi. Drugi album "Agony" ugledaće svetlost dana 3.juna a izdavač je i ovoga puta Napalm records.

https://www.facebook.com/femalethrash/?fref=ts

 

WAR-HEAD je bend nije potrebno posebno predstavljati domaćoj publici. Ovaj odličan thrash/death metal sastav iz Osjeka je već više puta nastupao u nekoliko gradova Srbije i imaju izgrađenu bazu fanova. Momci će i ovog puta predstaviti svoju viziju thrash/death metala koji ih je učinio jednim od najcenjenijih metal sastava sa prostora bivše Jugoslavije.

https://www.facebook.com/warheaddeathrash/?fref=ts

 

OTHER EYES WISE - je alternative/groove metal sastav iz Londona(Engleska) osnovan 2011. godine i iza sebe imaju jedno izdanje "Zer(0)" koji je objavljen 2014.godine za WormHole death records.

https://www.facebook.com/othereyeswise/?fref=ts

 

JENNER predstavljaju mlade nade domaće metal scene. Ove devojke su za kratko vreme skrenule pažnju na svoj odličan old school thrash/speed metal i sa nestrpljenjem se očekuje njihov album prvenac. Kao glavne uzore navode Anthrax, Overkill, Exodus, Agent Steel,Space eater, Alitor…

https://www.facebook.com/Jenner-250968651725630/?fref=ts&ref=br_tf&qsefr=1

 

NEMESIS - još jedan od domaćih bendova od kojih se puno očekuje u budućnosti. Trenutno su jedini all-female melodic death metal sastav u Srbiji. Devojke su krenule sa radom 2013.godine svirajući obrade poznatih metal sastava poput Arch Enemy, Kreator, Death, Pantera… Bend radi na autorskom materijalu a ovih dana su objavili spot za pesmu "Vengeance".

https://www.facebook.com/Nemesis-422504471186343/?fref=ts




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku