New Prayer o novom singluSviđa ti se? Javi ostalima!

Mladibeogradski rocksastav New Prayer objavio je novisingl. Pesma je inspirisanarazdvajanjemodnekedrageosobe, povratkunamestogde je prisutno previse uspomena, dok je, medjutim, nekaosobapotpunonestalaiznasegzivota. Ovajmladi bend trenutnoradinasnimanjusvogprvog EP izdanja pod nazivom "What a life!" a ova pesma je objavljenakaosinglkoji se necenacinapomenutomdolazecemizdanju.
"Pesma se necenacina EP-u, alinam se previse svidela i mislilismo da je steta ne izbaciti je I da ostanenepoznata." - izjavilisuclanovi New Prayer-a.
Link pesme: https://www.youtube.com/watch?v=vSKIi_aP7g0
Fejsbukstranicabenda: https://www.facebook.com/New-Prayer-708917919227935/?pnref=lhc

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku