PRVI ALBUM THE PHONERINGS „OSAM PESAMA“ DOSTUPAN BESPLATNOSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski sastav The Phonerings objavio je prvo dugosvirajuće izdanje Osam pesama", dostupno za besplatno preuzimanje na stranici ThePhonerings.Bandcamp.com.


 

Bend je izdanje najavio nežnijim, ali energičnim pop pank-hardkor singlovima „Around" i „Tvoja soba", kao i video radom za singl „Metamorfoza", eksplozivniju numeru bez reči, koji možete pogledati na YouTube linku http://bit.ly/1Q7JXYp.

 

The Phonerings su u osveženoj postavi aktivni posle višegodišnje pauze, dok nove singlove prate nastupi i Beogradu, kao i ostatku Srbije i regiona.

 

Bend neguje gitarsku muziku odraslu na hardkor panku, indi roku i raznim podžanrovima koje karakterišu glasne gitare. Godine 2009. objavili su split CD „Reach the coast" sa novosadskim pop pank herojima Shoplifters.

 

Album „Osam pesama" sniman je i produciran u beogradskom studiju „Draft", a za produkciju je bio zadužen Ivan Balvanlijev. The Phonerings su: Nenad Tanasijević i Aleksandar Delić (gitare), Dušan Lopušina (vokal, bas gitara) i Vladimir Jelovac (bubnjevi).

 

Više informacija: facebook.com/thephoneringsband, thephonerings.bandcamp.com.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.