Crime Scene records objavljuje konkurs za kompilaciju obrada!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Najstarija online dark etiketa CRIME:SCENE RECORDS raspisuje konkurs za novu kompilaciju!

U pitanju je kompilacija obrada synth bendova osamdesetih pod radnim nazivom "SYNTH POPOVI". Pravo učešća imaju svi autorski bendovi i projekti sa područja ExYu, kako kućni one-man tako i live bendovi. Jedini uslov je da bend koji se obrađuje ne izlazi iz synth pop, pop ili ebm voda i da je originalna pesma snimljena osamdesetih. Vaša obrada svakako može biti u bilo kom žanru kojim se vaš bend/projekat bavi. Finalnu pesmu u wav ili mp3 (320kbps) formatu pošaljite na e-mail: demosnimci@yahoo.com. Uz pesmu je potrebno poslati i kratku informaciju o bendu (grad iz kog potiče, godinu osnivanja, žanr) + kratku biografiju benda i web linkove. Takođe u zagradi u imenu fajla navesti izvođača kojeg ste obradili. Napravićemo izbor od 20 numera koje će ući na kompilaciju. Srećno!




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku