Kid Vibes remiksovao klasik hit Ayla iz 1996.godine



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski DJ i producent Kid Vibes uradio je zvanični remix za klasik pesmu Kosmonova - Ayla iz 1996. godine koja je izdata za Sony Music i prodata u višemilionskom tiražu a svojevremeno je bila veliki klupski hit. Takođe, provučena je kroz film Kevin & Perry Go Large. Ovaj remix su podržali Tiesto i jedan od najvećih producenata današnjice - R3hab, kao i mnogi drugi DJ-evi i producenti.

Kid Vibes je poznat po saradnji sa Pitbull-om a njegove pesme zauzele su najviše pozicije na chartovima iTunes-a širom planete. Pobednik je nekoliko takmičenja u DJ-ingu i produkciji a uskoro najavljuje saradnju sa jednim od najvećih imena iz svetske muzičke industrije.

Pratite njegov rad na:

www.kidvibes.net
www.facebook.com/kidvibes
www.youtube.com/kidvibesvideo
www.twitter.com/kidvibes
www.instagram.com/kidvibes

Preslušajte kako Ayla zvuči 20 godina kasnije:https://www.youtube.com/watch?v=KJb-B5bmDbU



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku