Poshumno izdanje benda PRIPJAT ‘’Peta Godina Dekontaminacije’’



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Požarevački alternativni pank/hard core/metal sastav PRIPJAT upravo je objavio njihovo prvo izdanje po  imenu  ''Peta Godina Dekontaminacije'' U pitanju je limitirano izdanje na audio kaseti koje je izdao ''JesBoliGaKurac'' records.

Bend Pripjat je aktivno radio u periodu 2008-2011 godine,te je ovo izdanje simbolično objavljeno na petu godičnjicu od razilaženja benda. Za vreme dok je bend aktivno radio odsvirali su dosta koncerata, gostovali na radiju,televiziji… Ali nikada nisu objavili album niti bilo šta slično. Ovo izdanje je snimak DIY radinosti koje se bend uvek držao, a na tome su ostali i danas,pet godina nakon razilaženja. Na ovoj kaseti očekuje vas sirovi zvuk snimljen ''na keca''.

Bend Pripjat su činili:
Jovica Popović-Bubanj, vokal
Dragan Lazić-Bas gitara
Stefan Milenković-Solo gitara, vokal
Tomica Jović-Ritam gitara

Facebook: https://www.facebook.com/ПРИПЯТЬ-181793331879268/
Pesma sa YT: https://www.youtube.com/watch?v=YRrecBgEWOI
Jes Boli Ga kurac rekords: http://jesboligakurac.jimdo.com/releases/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku