Poziv na sudjelovanje u rezidencijalnom programu “free_art_-_glitch”Sviđa ti se? Javi ostalima!

"free_art_-_glitch" - poziv na sudjelovanje u rezidencijalnom programu

prijave: 26. srpnja do 01. rujna 2016.

rezidencija praćena izložbom: listopad 2016.

KA-MATRIX i Format C pozivaju autore i autorice koji djeluju na području RH da se prijave za sudjelovanje u rezidencijalnom/diskurzivnom programu s pratećom izložbom pod nazivom Free_art_-_glitch koji se provodi unutar projekta Nova kultura _ Hibridni grad .016.

Poziv je usmjeren autorima i autoricama (umjetnicima, developerima, dizajnerima, administratorima, edukatorima, kustosima,..) koji djeluju u polju (audio-)vizualne/digitalne kulture bazirane na copyleft* principima, s naglaskom na glitch** tematici, tehnici i taktici inovativnog i inkluzivnog korištenja tehnologije.

Prijave su otvorene od 26. srpnja do 1. rujna 2016. na info@ka-matrix.hr. U prijavi je potrebno navesti: vlastito ime i prezime, polazno mjesto putovanja, kratku biografiju, primjer autorske prakse i kratku autorsku izjavu relevantnu za temu rezidencije.

Rezidencijalno gostovanje održati će se od 4. do 8. listopada u Karlovcu, u prostorima Infoshopa, dok će izložba uz razgovor s autorima biti održana u Knjižnici za mlade.

"free_art_-_glitch" program organizira KA-MATRIX - udruga za društveni razvoj u suradnji s UO Format C uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Zaklade Kultura nova i Grada Karlovca.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.