Još 15 dana su otvorene prijave za sudjelovanje u rezidencijalnom programu “free_art_-_glitch”



Sviđa ti se? Javi ostalima!

prijave: 26. srpnja do 01. rujna 2016.

rezidencija praćena izložbom: listopad 2016.

KA-MATRIX i Format C pozivaju autore i autorice koji djeluju na području RH da se prijave za sudjelovanje u rezidencijalnom/diskurzivnom programu s pratećom izložbom pod nazivom Free_art_-_glitch koji se provodi unutar projekta Nova kultura _ Hibridni grad .016. Za prijave je ostalo još 15 dana pa podsjećamo da je poziv usmjeren autorima i autoricama (umjetnicima, developerima, dizajnerima, administratorima, edukatorima, kustosima,..) koji djeluju u polju (audio-)vizualne/digitalne kulture bazirane na copyleft* principima, s naglaskom na glitch** tematici, tehnici i taktici inovativnog i inkluzivnog korištenja tehnologije.

Prijave su otvorene do 1. rujna 2016. na info@ka-matrix.hr. U prijavi je potrebno navesti: vlastito ime i prezime, polazno mjesto putovanja, kratku biografiju, primjer autorske prakse i kratku autorsku izjavu relevantnu za temu rezidencije.

Rezidencijalno gostovanje održati će se od 4. do 8. listopada u Karlovcu, u prostorima Infoshopa, dok će izložba uz razgovor s autorima biti održana u Knjižnici za mlade.

"free_art_-_glitch" program organizira KA-MATRIX - udruga za društveni razvoj u suradnji s UO Format C uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Zaklade Kultura nova i Grada Karlovca.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku