KONKURS ZA VAŠARSKE, FESTIVALSKE I KARNEVALSKE FANTASTIČNE PRIČE



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Neformalno nonprofit udruženje ljubitelja vašara, festivala, karnevala i fantastike T2 Iritator priprema žanrovsku elektronsku tematsku zbirku vašarskih, festivalskih i karnevalskih fantastičnih priča pod nazivom "Oči tvoje pilje iz moje tortilje".

Žanrovski restoran kvalitetne SF/F/HOROR hrane premijerno sprema oštar zalogaj roštiljske tortilje koji zastaje u grlu, i otvoren je za sve autore koji žele da se oprobaju u našoj kuhinji baziranoj na tradicionalnim receptima iz Bredberijevog "Nešto nam se zlo privlači" kuvara.

Propozicije  literarnog konkursa:
- Priča mora biti iz domena SF/F/Horor žanra
- Tema: vašarski, festivalski i karnevalski praznici, svejedno da li su u pitanju ruralni motivi seoskih vašara i panađura ili moderni/urbani motivi poput Guče, Exita, Beerfest-a, Love parade, Oktoberfest-a, karnevala u Riju itd.
- Svaki autor može poslati neograničen broj priča, a moguće je potpisivanje pseudonimima.
- Rok za slanje: 01.05.2017.
- Priče, zajedno sa ostalim podacima o autoru, slati na e-mail: tortilja2017@yahoo.com

Tematska zbirka  "Oči tvoje pilje iz moje tortilje" će biti objavljena u formi elektronskog fanzina, a moguće je i štampanje na od tortilje zamašćenom papiru.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku