Opposite way



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Opposite Way je alternativni rock'n'roll bend koji je nastao Januara 2015 godine, iz ljubavi prema muzici. Na početku radili su obrade pesama starijih rock bendova i izvodjača kao što su: ZZ Top, Jimi Henrix, Led Zeppelin, Deep Purple i mnogi drugi. Vremenom su počeli da rade i na svojim pesmama, "Dajte joj oskara" je jedna od njih. Ona je skoro snimljena u profesionalnom studiju i moze se preslusati na njihovom oficijalnom youtube kanalu. Pored te pesme imaju i dosta instrumentala i ideja za naredne pesme kao i za spot njihove prve. Nastupe su za sada imali u svom rodnom gradu, Nišu, u raznim kafićima, najčešće u Black Stage-u. Imali su i nastup povodom dana muzike gde su održali svirku u dvorištu Banovine kao jedan od mnogobrojnih bendova. Pored toga su svirali i sa raznim bendovima i držali mnogobrojne humanitarne nastupe. U budućnosti se nadaju da ce svirati i van svog rodnog grada, pa cak i van Srbije. 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku