Uskoro drugo izdanje "Priručnika za Rokenrol"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Knjiga "Priručnik za rnr" izašla je iz štampe pre mesec dana, i prvo izdanje je već skoro rasprodato iako se radi o samzidatu.

Knjiga govori o dečaku sa sela koju želi da pobegne iz svoje sredine, a upis na fakultet vidi kao priliku za tako nešto. U velikom gradu se sreće sa rokenrol kulturom, i svim njenim dobrim i lošim stranama. Kroz knjigu se provlače i druge (sub)kulture, pre svega treš i mejnstrim oličena u rijalitijima kojima smo okruženi svakoga dana.
"Priručnik za rnr" želi da postavi čitaocu mnoga pitanja o svetu oko nas, i prikaže dobre i loše strane naše svakodnevnice. A seks droga i rokenrol su pravi motivi za tako nešto..

"Inspiraciju za knjigu sam našao u nedostatku filmova koji se bave rokenrolom. Ova knjiga namenjena je onima koji vole da gledaju takve filmove, a moja krajnja želja bi bila da se ovo moje delo ekranizuje", rekao je za naš sajt autor romana Ivan Bajković.

Sve informacije možete dobiti na njegovoj fejsbuk stranici.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku