Uskoro treće izdanje Zabok Hardcore Madnessa!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Zabok je postao pravi rasadnik rokenrol bendova, ali i gradić s obiljem dobrih koncerata tijekom cijele godine. Dokaz tome je i treće izdanje Zabok Hardcore Madnessa koje će se održati 10. rujna u Regeneratoru. Tom prilikom zasvirat će Motus, .upset, B.T.K. i mađarski Drawing. Cijena ulaznice je 20 kuna u što je uračunato i tradicionalno piće dobrodošlice, a prikupljat će se i donacije za pse koji se nalaze u azilu Prijatelji u Čakovcu.

MOTUS je legendarni zagrebački HC punk bend. „Želim da krenem brzo i snažno, da lomim i rušim sve što me koči, da stvorim vlastiti red. Motus vita est!" Prva je to rečenica napisana za neku Motus pjesmu, a ona ponajbolje opisuje sve ono što ovaj bend predstavlja. Trećeg siječnja davne 1988. snimljen je prvi demo (Motus Vita Est, Konfuzija, Demokracija, Degradacija i Sahara-utopija) i od tada počinje  njihova avantura. Pjesmom „Živjela sloboda stvaranja!" odriču  se strogog stilskog etiketiranja kroz slobodu svega što koristi atmosferi određene pjesme. Simbol toga je i logo Motusa: čovjek koji razbija okvire u svim mogućim smjerovima.

Članovi benda su: Hogar - vokal, Kizombie - gitara, Krumpa-gitara, Vanja - bas i Škrga -bubnjevi.


Facebook: https://www.facebook.com/Motus-Vita-Est-223157942335/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ZOfwBr0wQrs



.upset je hardcore bend iz Zaboka s petnaestogodišnjim stažem. Osim sto su dijelili stejdž s najvećim imenima svjetskog hardcorea poput Madballa, First Blooda, Slapshota, Pro-Paina, objavili su i dva full length albuma, a ove godine i EP Dark Times koji će promovirati na svirci. Album je sniman u ožujku i travnju na više lokacija te je izdan za zabočki Geenger Records pa će i ta činjenica doprinijeti pravom „domaćem" štihu na ovom koncertu. Bend trenutno snima spot za pjesmu "Zabok Hardcore", a u planu je i spot za "Dark Times".

Članovi benda su  Štokan - vokal, Čefko - gitara, Dražen - gitara, Pleč - bas i Trša -bubnjevi.


Facebook: https://www.facebook.com/upsetzbhc/

Youtube:  https://www.youtube.com/watch?v=S2TQQjbs2mY



DRAWING je bend iz mađarskog Soprona osnovan 2008. godine. Svoju glazbu, ali i životni stil opisuju kao „čisti old school hardcore" iako se tu može pronaći i utjecaja punka, rapa,  thrasha, itd. Pjevaju na mađarskom i ističu da im je to jako bitno. Bend je svirao na više festivala u Austriji i Slovačkoj, a posebno su ponosni na svirke s Hatebreedom i Agnostic Frontom. Bend je do sada izdao po dva EP-a i LP-a, dok je ove godine izdan njihov „best of" album kao presjek njihovog osmogodišnjeg rada. Sve što su do sada objavili može se besplatno skinuti s njihove službene  web stranice. Članovi benda su Bazsi – vokal, Krisz – gitara, Beni – bubnjevi i Adi – bas.




Facebook: www.facebook.com/drawinghc

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WdbePx6u5H4

Web:  www.drawing.hu 



B.T.K.  je zagrebački bend  nastao u svibnju  2015. iz čiste zafrkancije  i želje za svirkom. Bend svira u sastavu: Jankec - gitara, Pale - bubnjevi, Luka(Jimmy) - bas gitara i Marin - vokal. Trenutno su u studiju i album prvijenac bi trebao izaći na jesen. Sviraju žestoki street punk s ponekim Oi! i HC riffom, a kao uzore navode bendove poput: Agnostic Front, Anti-heroes, Dead Kennedys, Ramones, Ciroza Jetre i sl.

Članovi benda su : Marin - vokal, Pale - bubanj, Luka (Jimmy) – bas i Janko –Gitara.



Facebook: https://www.facebook.com/BTK-1677962569124573/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=NBrx7RghgqA



Zabok Hardcore Madness je uvijek bio više od odličnog koncerta i provoda, tako će i ove godine pomoći u prikupljanju sredstava za zanemarivena i zlostavljane pse koji se nalaze u azilu Prijatelji u Čakovcu (http://bit.ly/2bh4vnT). Najviše im je potreban dehidrat (suha hrana), Oronazol i Plivasept koji će se uz novčane donacije također skupljati ovom prigodom. Pozivamo sve da pomognu kako bi i naši četveronožni prijatelji živjeli dostojan život.


Cijeli program podupire Grad Zabok i Krapinsko-zagorska županija.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku