Zrenjaninski dani piva



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo zvanično da Vam najavimo ovogodišnji Festival "Dani piva u Zrenjaninu 2016.", koji se održava po 31. put.

Prema procenama Organizatora, prošle godine na jubilarnim 30. Danima piva,  tokom 5 Festivalskih dana poseta je bila veća od 300.000 ljudi.

Ove godine Festival traje 6 dana – od 23. do 28 avgusta 2016 – te s obzirom na kvalitet i atraktivnost programa, očekujemo oko 500.000 posetilaca.


Uz svo dužno poštovanje brojnim letnjim festivalima u Srbiji, posebno smo ponosni što za headlinere imamo najveće regionalne zvezde i sam krem pop rock scene – Zdravka Čolića, Sašu Kovačevića i Crvenu Jabuku.


Kako su nam sjajna živa svirka i originalan autorski pristup standardi po kojima biramo učesnike ''Dana piva u Zrenjaninu'', verujemo da će vas podjednako zabaviti i Električni Orgazam, Galija, Sanja Ilić & Balkanika, Elvis J Kurtović, Orthodox Celts i Dejan Cukić.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku