50 godina petrovačkog R`N`R-a



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U petak, 9.09.2016. godine, u dvorištu Kulturno-prosvetog centra u Petrovcu na Mlav, UG „Fabrika – Petrovac na Mlavi" u saradnji sa pomenutom ustanovom kulture i uz pomoć mnogih sponzora i prijatelja, organizuje proslavu 50. rođendana petrovačkog rock`n`roll-a. 


Jubilej će biti obeležen memorijalnim delom u okviru kojeg će aktivnog učešća uzeti mnogi muzičari koji su svojevremeno svojim umećem i poimanjem života pisali istoriju petrovačkog rock`n`roll-a, kao i koncertom na kojem će nastupiti 10 aktuelnih petrovačkih bendova. 

Od nastupa Silver Shadows-a 1966. godine, prvog petrovačkog benda, veliki broj bendova je u nekom vremenskom periodu stvaralo istoriju kulture rock`n`roll-a u Petrovcu na Mlavi. Mnogi od njih su nastupali širom SFR Jugoslavije i bili priznati i šire od njenih granica. Danas, u vremenu opšte kulturne i kulturološke krize, u Petrovcu na Mlavi borba za rock`n`roll vrednosti ne jenjava. To je zapravo u Petrovcu na Mlavi obaveza, jer, mnogo je stvari Petrovac na Mlavi odredilo kao urbanu sredinu, ali malo njih toliko bitno kao petrovački rock`n`roll. 

Događaj počinje 9.09.2016. godine, u 18 sati i trajaće do ponoći. 

BENDOVI KOJI NASTUPAJU:

1.Autsajderi
2.ProRock
3.Street Machine 
4.Loaded Guns
5.ArtDiler 
6The VlaSony
7.Trip Sistem
8.Vrtovi
9.UPS!
10.StraihgtUp
11.Flamethrower



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku