KOB je heavy/thrash metal bend iz Splita izdao album prvenac



Sviđa ti se? Javi ostalima!

KOB je heavy/thrash metal bend iz Splita koji je nastao 2013. godine. Nakon niza koncerata(Zagreb,Zadar,Šibenik,Livno,Split i okolica) u dvije godine postojanja odlučujemo se za snimanje svog prvog albuma te provodimo godinu dana radeći i snimajući materijal koji je službeno završen u ljeto 2016.god.
Nakon mnogo truda,znoja i odricanja ponosni smo što smo dočekali i taj dan,izlazak našeg prvog albuma Sinister Salvation.Sami zvuk albuma je težio nekoj zlatnoj sredini između modernog zvuka i old school-a.Na albumu se nalazi 8 pjesama koje otprilike prate žanr heavy/thrash metal-a.


Članovi: 
Petar Mijic - vocals

             Josip "Pigeon" Perica - drums

             Frane "Babun" Basic - bass

             Ivan Radic - guitar



Cijeli album Sinister Salvation je objavljen na youtube prije par dana.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku