Koncert za IvuSviđa ti se? Javi ostalima!


Tri metal sastava će svoje snage udružiti na humanitarnom koncertu 23. septembra u vrbaskom klubu Šišmiš, na kojem se organizuje akcija sakupljanja novčanih sredstava za lečenje Ive Kesić (14) koja boluje od Sjorgenovog sindroma.

Vrbaski sastavi Leaf (Stoner Sludge Metal) i Haste (Thrash Metal) će uz podršku publici dobro poznatog Progressive Thrash Metal sastava Alitor u petak, 23. septembra, u vrbaskom klubu Šišmiš održati humanitarni koncert za Ivu Kesić (14).

Naime, Iva boluje od Sjogrenovog sindroma i za njeno lečenje u Francuskoj je neophodno prikupiti novčana sredstva u iznosu od minimum 1600e (koliko košta jedna mesečna terapija).

Iva ima svega 10 dana za prikupljanje novčanih sredstava, a domaći metal bendovi su odmah preuzeli stvari u svoje ruke i odlučili da daju svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji.

Početak ovog koncerta je zakazan za 22h. Ulaz t je besplatan, a novac za Ivino lečenje će se prikupljati po sistemu dobrovoljnih priloga.

Ukoliko želite i Vi da pomognete Ivinom lečenju, to možete uraditi putem sledećeg žiro računa:
Dinarski račun Komercijalna banka: 205-9011006793120-90

Event: https://www.facebook.com/events/302532020114065/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku