dreDDup imaju novi EP.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

DREDDUP: DisTurBia [ep] (2016)
==========================
Ubrzo nakon izlaska albuma 'DeathOven (Rebels Have No Kings)', novosadski bend, dreDDup, započeo je rad na projektu koji će obuhvatiti nekoliko kraćih EP izdanja u narednom periodu.
Ideja za ovo se javila još pre nekoliko godina kada je bend shvatio da u svojoj privatnoj arhivi ima preko 800 nikada objavljivanih pesama. Neke od tih numera rađene su tokom godina namenski za film i pozorište dok su ostale uglavnom zvučna istraživanja i pesme koje nisu ulazile na albume benda. "Preslušavajući neke od njih, došli smo na ideju da ih ipak pustimo u javnost". 'DisTurBiA' je prvo izdanje u ovoj seriji i sadrži 9 pesama. Period nastanka je izmešan - od 1998. do 2016. Od gostujućih muzičara na ovom izdanju tu su: SubForm iz hardcore benda All the Arms We Need, Ken-Ji iz S.o.K/Franja Kluz projekata (inače bivši član benda dreDDup  period 2001-2007), Peđa Živanović iz ebm projekta Figurative Theatre, Ljuma Penov - filmska glumica i Ponoćni Vodeničar (ex-Katabazija). EP je samizdat u digitalnom formatu.

Možete ga kupiti ili preslušati u celosti preko Bandcamp stranice benda, takođe, i dodatne informacije o pesmama su tamo:

listing pesama:

1. She Was Just a Girl  (2:55)
2. I'm Pretty Fucking Far From Ok (1:55)
3. Red Girl (f SubForm) (3:28)
4. Odvedi me do reke (Imperivm of Jazz cover) (f KenJi)  (4:46)
5. Elasticca 4000 (3:51)
6. Night Falls on Dreamless Street (f Figurative Theatre) (3:58)
7. Disturbia (4:16)
8. Outworld (f Ljuma Penov & Ponoćni Vodenicar) (2:17)
9. Never Sleep Again (play me backwards) (0:36)

produkcija dreDDup, period 1998-2016
snimano u DURU studiju.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku