Nikola Nežit singlom "Father" najavljuje debitantski album "Triad"



Sviđa ti se? Javi ostalima!




Nikola Nežit je novosadski kompozitor, poznat po svojim ambientalnim EP-jevima za sada kultni ruski label ODDOT. Na svom debitantskom albumu donosi originalan spoj neverovatnih melodija, kombiniujući gitarsku melanhoniju sa elektro popom, sa naznakama indastrijala i alternativnog hip hopa.
Prožet pevljivim refrenima i začinjen ženskim vokalima, 'Triad' je bez sumnje je do sada najbolje Nikolino izdanje. O tematici i kompleksnosti albuma verovatno najbolje govore njegove reči:
"
Album je nastao kao prirodna reakcija na poslednje tri godine života. Nekada se jednostavno dogode stvari posle kojih ne možeš da ostaneš isti, događaji koji rezultuju da iza poznatih očiju vidiš drugu osobu. Ponekad je to čitav proces koji te samelje bez napora, tako da ni ne primetiš da se promena dogodila. Dva brata i ja smo u kratkom periodu ostali bez oba roditelja, tako da je ovaj album u suštini posvećen njima i našoj borbi u državi trećeg sveta. Nešto kao omaž trudu da se sva težina negativnosti pretvori u pozitivnog pokretača, u energiju kreacije."

Prvi singl "Father" možete čuti na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=b-Ua7wndV7M



Album 'Triad' će be biti izdat 01.11.2016. na Bandcamp stranici izdavačke kuće 93.93 Publishing. (https://9393.bandcamp.com/  )



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku