Northern Revival objavio drugi singl Tongue Twister Titleholder



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Bend Northern Revival je juce objavio drugi singl Tongue Twister Titleholder sa albuma Life Surviving Tips koji ce 20.oktobra biti objavljen za Nocturne Media. Album je sniman u Positive Family studiju u Novom Sadu. Posle spota za prvi singl Heavy Deliver Man bend najavljuje i drugi spot u novembru posle objavljivanja albuma. U februaru je pocela Life Surviving Tips turneja koja do sada broji 18 koncerata u Srbiji, Madjarskoj, Sloveniji, Rumuniji i BIH, bend je najpravio predah od mesec i po dana zbog sredjivanja detalja oko izdavaca i snimanja novog spota pa krajem oktobra nastavlja dalje sa koncertnim aktivnostima. Za sada bukirani datumi: 29.10. - PodrumChe - Kula, 25.11. - Road House - Temerin, 10.12. - CK13 - Novi Sad...uskoro datumi za Vrsac, Beograd, Vranje i ponovni odlazak u Rumuniju.

youtube: https://www.youtube.com/watch?v=h5s9JfzQtvE



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku