Noviot Pochetok i Tu ima zvuka 8. oktobra u Novom Sadu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu, 8. oktobra, u novosadskom Društvenom centru(Bulevar Despota Stefana 5, Kineska četvrt) koncert će održati makedonski melodični pank bend Noviot Pochetok u sklopu svojeevropske turneje"Sorry For the Mess", dok će lokalna podrška biti pank rok bend Tu ima zvuka. Početak svirke zakazan je za 22.00, a ulaz će biti dobrovoljni prilog.

Facebook događaj ovog koncerta u Društvenom centru:

https://www.facebook.com/events/1176061985799555/

Facebook događaj turneje"Sorry For the Mess":

https://www.facebook.com/events/564336357087952/


Noviot Pochetok je iskusan skopski melodični pankbend koji postoji od, sada već davne, 2002. godine.Proputovali su Evropu 'uzdužipopreko', a uvek su rado viđenigosti u NovomSadu. Iza sebe imajunizkoncerataiizdanja, od kojih je najsvežije album "Јассумземја", objavljen prošle godine.

http://www.noviotpochetok.com

https://www.facebook.com/noviotpochetok

https://noviotpochetok.bandcamp.com


Tuimazvuka je mlađi novosadski pank bend čijiz vuk se može okarakterisati kao tipična 'panonskaunija' na relaciji Osijek/Novi Sad. Iza sebe imaju EP"Svakitakavdan" koji je osveženje na novosadskoj sceni i svakako vredan pažnje, a ovom prilikom premijerno će predstaviti neke nove pesme.

https://www.facebook.com/tu.ima.zvuka/
http://tuimazvuka.bandcamp.com/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku