Prisoner se, nakon kraće pauze u radu, vraća na scenu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Bend se vraca na scenu posle nekoliko meseci neaktivnosti i odlaska dva clana.  Novi su Igor Kuzmanovic (bubanj) i Elio Rigonat (gitara). Bend ce se krajem novembra vratiti u studio Citadela sound production da snimi novi singl pod imenom DEAD TRAVEL FAST i obradu pesme EVIL BLOOD od kultnog jugoslovenskog benda EVIL BLOOD. Prvi nastup u novoj postavi ce biti na Citadela thrash festu 17. novembra sa domacim bendovima Exhibition, Merciful angel kao podrska inostranim imenima Aggression (Kanada) i Hateful Agony (Nemacka).



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku