Streetriffs Fest Promo gig – Kuglaš 5.11.2016



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U sklopu najave trećeg po redu Streetriffs Festa, njegovi organizatori su se odlučili da organizuju par promotivnih svirki. Prva od njih posvećena OI zvuku održaće se 5. novembra u beogradskom klubu Kuglaš sa početkom u 21h. Na ovom koncertu nastupiće sledeći bendovi: Kamene Kare (Beograd), Ukratko Štef (Pančevo) i Štab (Beograd). Sastav Kamene Kare u kome se nalazi neki od bivših članova grupe Prilično Prazni formiran je relativno nedavno, ali je već dobio simpatije punk publike. Pančevački bend Ukratko Štef postoji od 2011. a 2013. snimili su demo na kome se nalazi osam pesama. Grupa Štab formirana je nedavno i ovo će joj biti prvi nastup. Karte za Promo Gig po ceni od 200 dianra prodavaće se na ulazu u klub.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku