Svečano otvaranje humanitarne izložbe Pošto život?



Sviđa ti se? Javi ostalima!

                                                             
Velika humanitarna izložba umetničkih fotografija biće svečano otvorena u galeriji Eurocentra 4. oktobra u 19 časova, uz koktel i nastup 1Plus2 trija.

Akademski fotografi, multimedijalni umetnici i studenti digitalnih umetnosti pridružili su se humanitarnoj kampanji Pošto život? donirajući svoje radove.

Kupovinom izloženih radova i Vi postajete deo velikog kulturnog pokreta u kojem umetnost slavi život. Novac prikupljen na ovaj način namenjen je TIL terapiji Marija Jurešića, obolelog od malignog melanoma IV stepena.

Ono što možemo jeste da budemo tu jedni za druge.

Priključite se! Vaša podrška je istinski dragocena.


 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku