Anne Marie & Wooden Ambulance predstavili „Loše namere“Sviđa ti se? Javi ostalima!

„Loše namere" je najnovija u nizu introvertnih, samopreispitujućih i lirski snažnih pesama kantautorke Anamarije Tumbas.

VIDEO „Loše namere": https://www.youtube.com/watch?v=qPLSnHDnLzU

Ova tema rađena je uz pomoć subotičkog americana benda Wooden Ambulance, te stoga i prepoznatljivi americana „šmek" na novom singlu. Anamarija potpisuje muziku i stihove, koji su idealni za jesenju retrospekciju i introspekciju. Video je urađen uz pomoć Electe studija, a produkciju potpisuje ALDENIRA Photo & Video – Aleksandra Dević i Nikola Radović.

Subotička kantautorka Anne Marie (Anamarija Tumbas) je, posle zapaženih radova u bendovima Wooden Ambulance i Sputñik (prateći vokal), D'Sub faces (glavni vokal) i Zli jezici (klavijature), za našu najstariju nezavisnu izdavačku kuću Take It Or Leave It Records objavila debi EP pod nazivom „U mraku" sa pet pesama koje su ili ranije bile neobjavljene ili su se pojavljivale na kompilacijama, poput sada već etablirane kompilacije ženskih izvođača Femixeta.

LINK „U mraku": http://www.deezer.com/album/14345504
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku