Ceo vikend u „Feedback“-u u znaku Slovenije!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Dva benda i četiri DJ-a iz Slovenije ovog vikenda u „Feedback"-u!

Za sve ljubitelje slovenačke muzičke scene klub „Feedback" ovog vikenda pripremio je bogat program. U subotu 26.novembra sa početkom od 22h nastupiće DJ Woo D iz poznate slovenačke ekipe "Tetkine Radosti". Dok će se u nedelju 27.novembra sa početkom od 22h  održati mini festival  koji dovodi organizacija MENT iz Ljubljane a u okviru koje će gostovati dva benda Koala Voice i Ćao Portrož  i hip-hop producent  Blaž koji će u završnici počastiti publiku dobrim bit-om.

Karte za oba događaja mogu se kupiti na ulazu u klub a cena karte za subotu iznosi 200 dinara dok će u nedelju karta za mini festival iznositi 300dinara.

Za sve one koji nisu imali prilike da do sada čuju neke od ovih izvođača, ovaj vikend će predstavljati dobru priliku da obe večeri iskoriste na najbolji način i druže se sa slovenačkim muzičarima.

Koala Voice je četvoročlani bend iz industrijskog dela Slovenije. Sa svojom svežom mešavinom indie muzike i roka i popa 70-ih osvojili su srca i glasove na takmičenju slovenskih srednjoškolskih bendova 2014. godine. Iako je srednjoškolski period iza njih, Koala Voice nastavlja svoj put sa mnoštvom koncerata i nastupa kao što su EXIT, Eurosonic, Tallinn Music Week, Wild Mint in Russia, Reeperbahn, Waves Vienna, Waves Bratislava i još mnogih drugih evropskih festivala. Trenutno rade na svom drugom albumu.

Muzika Čao Portorož-a se može okarakterisati kao jake i koncizne vinjete, u kojima se punk i indie guitar rock prepliću sa formama pop-a. Sa jedne strane mogu se smatrati tribjutom alternativnog roka 90-ih, a sa druge predstavljaju new wave jugoslovenskog roka. Čao Portorož se služe "globalnim" jezikom, nekada pevajući na srpskom, nekada na slovenskom, ili francuskom. Njihov performans opisuju kao valovit talas blagih melodija i distorzivnih rifova.

Blaž je producent bez klasičnih kompjuterskih limita. Prevashodno je poznat kao talentovan mladi hip-hop producent pod imenom Dpek, koji se kasnije vraća na ime koje mu je dato po rođenju. svojim nastupom u Feedback-u će pružiti svoj eklektični pogled na elektronsku muziku, producirajući divlje priče sve od bouncing hip-hop-a do ambijentala, od vrckastih melodija pa sve do eksperimentalnih gličeva. Njegov drugi album "Don't Listen To This", izdat u martu, prikazuje njegovu raznovrsnost koja se uvek transformiše u ludi live action.

FB event: https://www.facebook.com/events/1087505448027023/

Link: https://www.youtube.com/watch?v=QscWr0JxWrU

 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku