Fiskalni račun, Replicunts i Tu ima zvuka u subotu u Bečeju



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu, 26. novembra, u Pozorišnom klubu Scena u Bečeju lokalni street punk bend Fiskalni račun odsviraće koncert pre nego što se zapute na svoju prvu turneju u Nemačkoj, dok će njihovi gosti biti punk rock sastavi Replicunts iz Beograda i Tu ima zvuka iz Novog Sada. Ovaj koncert će takođe biti promocija poslednjeg izdanja Fiskalnog računa, EP-ja „Bitke". Početak koncerta zakazan je za 21.00, a ulaz će biti 150 dinara.

Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/829458833823442/


Fiskalni račun je osnovan 2008. godine i trenutno su jedini aktivan bečejski punk bend. Iza sebe imaju mnogo koncerata i tri izdanja, album prvenac „Duh ulice" i dva EP-ja,„Naš svet, naša stvar" iz 2014. i „Bitke", objavljen ove godine. Nakon ovog koncerta oni kreću put Nemačke, gde će na tri nastupa biti podrška bendu FeineSahneFischfilet.

https://www.facebook.com/Fiskalni-Račun-346899525453017

https://fiskalniracun.bandcamp.com/music


Replicunts je punk rock trio izBeogradaosnovan 2012.ijedan od koncertnonajaktivnijihbendovanasceni. Prošlegodineobjavljen je njihovprvenac"Replicunts", kojem je prethodilonekolikospotova. Pored koncertnihaktivnostiširomregionaizanjihsuidveevropsketurnejesafrancuskimbendomLunch.

https://www.facebook.com/Replicnts

https://replicunts.bandcamp.com/album/replicunts


Tu ima zvuka je novosadski punk rock bend aktivan poslednje dve godine, a prošle godine objavili su EP „Svaki takav dan". Poslednjih meseci prošli su kroz promene postave, a nakon nastupa u Bečeju posvećuju se radu na novim stvarim za sledeće izdanje.

https://www.facebook.com/tu.ima.zvuka/

http://tuimazvuka.bandcamp.com/releases




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku