Fiskalni račun, Replicunts i Tu ima zvuka u subotu u BečejuSviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu, 26. novembra, u Pozorišnom klubu Scena u Bečeju lokalni street punk bend Fiskalni račun odsviraće koncert pre nego što se zapute na svoju prvu turneju u Nemačkoj, dok će njihovi gosti biti punk rock sastavi Replicunts iz Beograda i Tu ima zvuka iz Novog Sada. Ovaj koncert će takođe biti promocija poslednjeg izdanja Fiskalnog računa, EP-ja „Bitke". Početak koncerta zakazan je za 21.00, a ulaz će biti 150 dinara.

Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/829458833823442/


Fiskalni račun je osnovan 2008. godine i trenutno su jedini aktivan bečejski punk bend. Iza sebe imaju mnogo koncerata i tri izdanja, album prvenac „Duh ulice" i dva EP-ja,„Naš svet, naša stvar" iz 2014. i „Bitke", objavljen ove godine. Nakon ovog koncerta oni kreću put Nemačke, gde će na tri nastupa biti podrška bendu FeineSahneFischfilet.

https://www.facebook.com/Fiskalni-Račun-346899525453017

https://fiskalniracun.bandcamp.com/music


Replicunts je punk rock trio izBeogradaosnovan 2012.ijedan od koncertnonajaktivnijihbendovanasceni. Prošlegodineobjavljen je njihovprvenac"Replicunts", kojem je prethodilonekolikospotova. Pored koncertnihaktivnostiširomregionaizanjihsuidveevropsketurnejesafrancuskimbendomLunch.

https://www.facebook.com/Replicnts

https://replicunts.bandcamp.com/album/replicunts


Tu ima zvuka je novosadski punk rock bend aktivan poslednje dve godine, a prošle godine objavili su EP „Svaki takav dan". Poslednjih meseci prošli su kroz promene postave, a nakon nastupa u Bečeju posvećuju se radu na novim stvarim za sledeće izdanje.

https://www.facebook.com/tu.ima.zvuka/

http://tuimazvuka.bandcamp.com/releases
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.