Proglašenje pobjednika A’Dizajn Nagrade & Takmičenja 2016



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Internacionalne nagrada i takmičenje za dizajn objavljuje najbolje dizajne 2015 - 2016 u svim dizajn disciplinama.

A' Dizajn Nagrada & Takmičenje (designaward.com), najveća svjetska i najraširenija internacionalna dizajn nagradna dodjela objavljuje rezultate 2015 - 2016 dizajn takmičenja: 1276 pobjednika iz 88 zemalja unutar 93 razlčite discipline. Prijavljeni radovi su bili pažljivo evaluirani od strane internacionalno uticajnog žirija, sastavljenog od establiranih akademika, istaknutih članova medija, kreativnih dizajn profesionalaca i iskusnih poduzetnika koji posvećuju pažnju detaljima tokom ocjenjivanja svakog rada.

Dizajn entuziasti, ljubitelji i editori širom svijeta su srdačno pozvani da dobiju nove dizajn inspiracije i da otkriju najnovije trendove u umjetnosti, arhitekturi i tehnologiji kroz posjetu A' Design Awards' online galerije pobjednika na http://www.designmag.org koja sadrži sve top dizajne sa 2015 - 2016 sa internacionalnog A' Dizajn takmičenja kao i prethodno nagrađene radove iz prethodnih godina. Editori i dizajn zaljubljenici mogu uživati i u intervjuima sa nagrađenim dizajnima http://www.design-interviews.com

Rezultati A' Dizajn takmičenja se objavljuju svake godine 15. April. Najbolji proizvodi, projekti i usluge širom svijeta koje demonstriraju superiorni dizajn, tehnologiju i kreativnost su nagrađeni sa A' Dizajn nagradom; koja predstavlja simbol izvrsnosti u dizajnu i inovativnosti. Postoji pet nivoa distinkcije: Platinum, zlatna, srebrena, bronzana i željezna nagrada. A' Dizajn nagrade se dodjeljuju godišnje za sve dizajn discipline. Dizajneri, kompanije i institucije iz svih zemalja su godišnje pozvani da učestvuju u natječaju tako što nominiraju svoje najbolje radove, projekte i proizvode za nagradno razmatranje.

A' Dizajn nagrade se dodjeljuju za Dobar prostorni dizajn (arhitektura, interior dizajn, urbani dizajn i landscape dizajn), Dobar industrijski dizajn (produkt dizajn, dizajn kućnih aparata, dizajn vozila i dizajn mašinerije), Dobar komunikacijski dizajn ( grafički dizajn, interakcijski dizajn i marketing dizajn), Dobar modni dizajn (dizajn odjevnih predmeta, dizajn modnih akcesoara i dizajn obuće), Dobar dizajn sistema (dizajn servisa, dizajn strategija, kvalitet & inovativnost) kao i za dostignuća u Umjetnosti & Literaturi.

Laureati su pozvani da posjete glamuroznu gala-večer i ceremoniju dodjele nagrada u Italiji, gdje bivaju pozvani na scenu kako bi preuzeli svoje trofeje, nagradne certifikate i godišnjake. Pobjednicima je obezbjeđeno ekskluzivno mjesto da učestvuju u izložbi pod nazivom "Najbolji dizajni godine" kako bi prikazali svoje radove u Italiji. Laureati takođe imaju pravo na "A' Dizajn nagradu".

A' Dizajn nagrada je visoko priželjkivan i obiman pobjednički set se svim A' Dizajn Nagrada & Takmičenje nosiocima medalje kako bi se olakšala diseminacija njihovih novosti do široke publike. Kao dodatak trofeju, certifikatu i knjizi, A'Dizajn nagrada uključuje PR i marketing usluge kao što su prevodi nagrađenih radova na desetine jezika, priprema za objavu i distribuciju u medijima, životnu licencu za korištenje"nagrađeni pobjednik" loga, kampanju za odnose sa javnošću za pobjednike i prosljeđivanje nagrađenih radova hiljadama članova medija.

Iako je izdanje 2015 - 2016 gotovo, prijave na 20162017 takmičenje su sada otvorene, zainteresovani dizajneri, umjetnici, arhitekti i kompanije se mogu registrirati i prijaviti svoj rad nahttps://competition.adesignaward.com gdje će dobiti dalje upute i informacije koje se tiču takmičenja, kao što su kriteriji ocjenjivanja, ključni datumi, listu članova žirija, forma prijave radova i prezentacijskih vodiča.

A' Dizajn takmičenje je establirano da stvori svijest o praksama i principima dobrog dizajna. Krajnji cilj A' Dizajn takmičenja je da oformi snažne poticaje za dizajnere, kompanije i brendove iz svih zemalja kako bi se došlo do boljih proizvoda, usluga i sistema koji bi koristili čovječanstvu. A' Dizajn takmičenje, stoga ističe i gura naprijed svjetske dizajnere i brendove kako bi stvorili proizvode i projekte koji nude dodatnu vrijednost, povećanu iskoristivost, inovativnu funkcionalnost, vrhunsku estetiku, izuzetnu efikasnost, poboljšanu održivost i bolju performancu. Saznaj više o A'Dizajn Nagradi & Takmičenju na http://www.natjecajzadizajn.com




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku