SHOPLIFTERS & THE PHONERINGS - DUPLA PROMOCIJA ALBUMA U DŽEZ BARU



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Novosadski Shoplifters i beogradski The Phonerings pozivaju vas na emo-pank ugođaj koji će prirediti u klubu Jazz Bar Centar" (Knez Mihailova 6, III sprat) u Beogradu u subotu, 10. decembra od 22 časa, a na kom će promovisati svoje nove albume „Believe" i „Osam pesama".

 

Novosađani Shoplifters već nekoliko godina privlače pažnju ljubitelja pop-panka i koledž roka. Njihov debi album objavljen je sad već daleke 2006. godine za SKCNS. Bend iza sebe ima nekoliko albuma i EP izdanja, a u Beogradu će promovisati najsvežiji CD „Believe", album od 14 pesama, koji je izdala japanska kuća „Waterslide Records".

 

Nedavno su objavili spot sa numeru „Smile" sa istoimenog EP-a, kojem su prethodili EP split ploča sa američkim White Flag, izdata u SAD i Nemačkoj i album „A Fresh Start". Ispovedna, topla i podsticajna lirika momaka iz Novog Sada sjajno se uklapa u njihove himnične hitove.

 

Beogradski sastav The Phonerings  predstaviće pesme sa svežeg izdanja „Osam pesama", prvog albuma ovog benda, koje je ove godine ispraćeno sa nekoliko singlova i videom.

 

Nakon nežnijeg, ali energičnog pop pank-hardkor pristupa u singlovima „Around" i „Tvoja soba", bend je predstavio video za pesmu „Metamorfoza", eksplozivniju numeru bez reči, sa osvrtom na post-hardkor nasleđe, nastao u produkciji „Mrtvi kauboj".

 

The Phonerings su 2009. godine objavili split CD „Reach the coast" upravo sa Shoplifters. Sviraju gitarsku muziku odraslu na hardkor panku, indi roku i raznim podžanrovima koje karakterišu glasne gitare.

 

Karte za koncert će moći da se kupe na ulazu, po ceni od 250 dinara.

 

Više informacija o bendovima:

https://www.facebook.com/shopliftersi, http://shoplifters.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/thephoneringsband, http://thephonerings.bandcamp.com/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku