"Za lakši život deci oboleloj od raka” - AUKCIJA SLIKA ŠKOLARACA BANJICE ZA DECU OBOLELU OD RAKA



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U četvrtak 15. decembra u komercijalnom prostoru stambeno-poslovnog kompleksa Paunov breg (Bulevar JNA 2b, Banjica) organizuje se "Humanitarna aukcija dečijih slika – za lakši život dece obolele od raka".

Organizator događaja je Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, a u svojstvu domaćina je CPI grupa, investiciona korporacija, koja ustupa deo svog kompleksa za potrebe organizacije ove humanitarne aukcije, a na samoj manifestaciji će nastupiti i kao učesnik aukcije, odnosno kao donator. Kompletan prilog koji će biti sakupljen od prodaje dečijih slika na aukciji biće doniran za završetak izgradnje i opremanje novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja Klinike za dečje interne bolesti u  Niš, čime će se značajno povećati i unaprediti tehnički, medicinski i smeštajni kapaciteti za adekvatno lečenje i negu dece obolele od malignih bolesti.

Deca Banjice učestvuju u ovoj manifestaciji svojim kreacijama, odnosno slikarskim delima  koja će biti predmet aukcije. Učesnici aukcije će biti predstavnici domaćih i stranih kompanija, ljudi iz poslovnog sveta, kao i prijatelji i partneri Udruženja NURDOR i CPI grupe, koji su spremni u skladu sa svojim mogućnostima da otkupom pomenutih slika učestvuju u kolektivnoj donaciji koja će, bar unekoliko, pomoći da se deci koja boluju od teških bolesti omogući adekvatna medicinska nega.

Svakom detetu obolelom od raka mora biti dostupno najbolje moguće lečenje i nega, kao i psiho‐socijalna podrška porodici deteta kako bi što lakše prebrodili dugotrajno, bolno i iscrpljujuće lečenje. Stoga Vas molimo da podržite našu dobrotvornu akciju objavom ove informacije u Vašem cenjenom mediju, kao i da nam se pridružite na samoj aukciji ukoliko želite da ispratite kompletno dešavanje.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku