Belo u Boji: EP “Sjaj sa druge strane večnosti” od sad i na Jutjubu



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Mladi rok sastav Belo u Boji tokom 2016. godine predstavio se našim čitaocima mini albumom “Sjaj sa druge strane večnosti”. U međuvremenu, petorka iz Gornjeg Milanovca snima spot za numeru “Itaka” i beleži nekoliko zapaženih klupskih i festivalskih nastupa. Pre nekoliko dana, njihov debi materijal konačno se pojavio i na Youtube mreži…
 
Sastav Belo u Boji počinje sa autorskim radom 2015. godine. U septembru naredne godine snimaju EP “Sjaj sa druge strane večnosti”. Sviraju alternativni rokenrol, sa raznim primesama. Nastupali su više puta u svom matičnom gradu, i na par svirki u Kragujevcu, Zaječaru , Leskovcu, Čačku, Beogradu... Pobeda na mini gitarijadi u Čačku povodom Zaječarske gitarijade predstavlja prvi takmičarski uspeh ove ekipe, posle čega sledi učešće na polufinalnoj večeri jubilarne 50. Gitarijade u Zaječaru. Ubrzo nakon toga uzimaju učešće i ostvaruju pobedu na Leskovačkoj gitarijadi, gde bivaju proglašeni za najbolji bend od strane stručnog žirija.
Trenutna postava: Vokal: Đordje Ćirić Bas gitara: Luka Jakovljević Bubanj: Miloš Knežević Ritam gitara: Naum Simovski Solo gitara: Strahinja Stefanović
Stranice i adrese:
https://www.facebook.com/belouboji/
https://belouboji.bandcamp.com/releases



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku