Belo u Boji: EP “Sjaj sa druge strane večnosti” od sad i na JutjubuSviđa ti se? Javi ostalima!


Mladi rok sastav Belo u Boji tokom 2016. godine predstavio se našim čitaocima mini albumom “Sjaj sa druge strane večnosti”. U međuvremenu, petorka iz Gornjeg Milanovca snima spot za numeru “Itaka” i beleži nekoliko zapaženih klupskih i festivalskih nastupa. Pre nekoliko dana, njihov debi materijal konačno se pojavio i na Youtube mreži…
 
Sastav Belo u Boji počinje sa autorskim radom 2015. godine. U septembru naredne godine snimaju EP “Sjaj sa druge strane večnosti”. Sviraju alternativni rokenrol, sa raznim primesama. Nastupali su više puta u svom matičnom gradu, i na par svirki u Kragujevcu, Zaječaru , Leskovcu, Čačku, Beogradu... Pobeda na mini gitarijadi u Čačku povodom Zaječarske gitarijade predstavlja prvi takmičarski uspeh ove ekipe, posle čega sledi učešće na polufinalnoj večeri jubilarne 50. Gitarijade u Zaječaru. Ubrzo nakon toga uzimaju učešće i ostvaruju pobedu na Leskovačkoj gitarijadi, gde bivaju proglašeni za najbolji bend od strane stručnog žirija.
Trenutna postava: Vokal: Đordje Ćirić Bas gitara: Luka Jakovljević Bubanj: Miloš Knežević Ritam gitara: Naum Simovski Solo gitara: Strahinja Stefanović
Stranice i adrese:
https://www.facebook.com/belouboji/
https://belouboji.bandcamp.com/releasesSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku