Epilog feat. Bora Đorđević pustili “Sneg” pred Božić



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sjajni debi album „Nova Tempore" kragujevačke petorke Epilog pojavio se pred samu Novu godinu pred željnom publikom u izdanju beogradske izdavačke kuće Take It Or Leave It Records, a evo nam već i drugog po redu, video rada, ovog puta u pitanju je duet rađen sa legendarnim Borom Đorđevićem za pesmu „Sneg". Njime vam želimo srećnu Novu 2017. godinu i Božićne praznike!

VIDEO "Sneg": https://www.youtube.com/watch?v=ZIdL5xKT92s

Kompletan album je snimljen u studiju kragujevačkog Doma omladine pod uvek budnom producentskom pažnjom lidera grupe, glavnog autora i gitariste Dragana Uroševića Uroša, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe Osvajači. Uz njega u tehničkom delu stvaranja albuma "Nova Tempore" značajnu ulogu su imali između ostalih i Predrag Pavlović (vokal grupe), i Ivan Grujić - Gnjurac. Jedini duet na albumu, urađen je sa legendarnim Borom Đorđevićem Čorbom za pesmu "Sneg".

Video singl "Sneg" režirao je basista grupe Ratko Petrović u produkciji kuće RAX Media Production uz tehničko- vizuelnu pomoć firme Euroton Kragujevac, spot su snimali Lucky, Koki i Ralle, dok su kadrovi sa Borom Đorđevićem i njegov vokal snimani u muzičkom studiju Asfalt u Beogradu. Te kadrove snimao je Vuk Protić-Haludža.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku